AMA-konvent den 25 februari

AMA-konvent den 25 februari

23 februari 2016

– Utvecklingen går kanske snabbare än någonsin inom samhällsbyggnad. Samtidigt skärps kraven på att bygga både effektivare och med högre kvalitet. Därför arrangerar vi ett konvent om hur en svensk klassiker i modern tappning kan bidra till kloka lösningar – med erfarenheter från Mall of Scandinavia och Norra Länken.

Så förklarar Erik Hellqvist, vd på Svensk Byggtjänst, varför företaget i samarbete med föreningen Byggherrarna bjuder in till AMA-konvent i Stockholm den 25 februari.

Svensk Byggtjänst har uppgiften att tillhandahålla och fortlöpande uppdatera och utveckla AMA. I samverkan med ett stort antal referensgrupper med representanter från hela branschen läggs ett mycket stort arbete på detta. AMA är idag en modern webbtjänst med digitala verktyg.

På konventet kommer en rad branschföreträdare att belysa möjligheter och utmaningar med AMA – idag och i framtiden. Huvudfrågan blir hur kan vi förbättra effektiviteten och kvaliteten med AMA och hur bör referensverket vidareutvecklas på sikt?

© Tidningen INSIKT 2016.

Mer information via denna länk

 

Visa alla nyheter