AMAB Hydraul AB öppnar butik i Stockholm.

AMAB Hydraul AB öppnar butik i Stockholm.

22 maj 2019

För att möta den starka efterfrågan på företagets produkter och tjänster öppnar AMAB Hydraul nu en butik i ”Bredden” på Bergkällavägen 31C (Sollentuna kommun). Butiken kommer att lagerhålla ett komplett sortiment av lednings- och hydraulikkomponenter.

Vi ser ett behov i marknaden där kunderna efterfrågar kombinationen av kompetens inom hydraulik och kvalitetsprodukter tillgängliga direkt över disk, säger Peter Ternerot, VD AMAB Hydraul AB.

Kunderna finns framförallt inom entreprenadmaskins- och lastbilssektorn men även inom industri, lantbruk och skogsbruk. Vår uppgift är att öka våra kunders effektivitet och lönsamhet genom att snabbt tillhandahålla rätt komponenter samt support på dessa. Vår webshop är öppen dygnet runt och är ett bra komplement till våra distributionsbutiker. Jonas Davidsson är etableringsansvarig för vår nya butik samt ansvarig säljare för Stockholmsregionen. Butiken kommer att bemannas av Anton Davidsson som har mångårig erfarenhet från branschen. Rekrytering av ytterligare personal pågår.

I vår nya butik pressar vi hydraulslang och har komponenter samt maskinutrustning för att klara allt från 1/8” till 2” Exempel på andra produkter som kommer att finnas tillgängliga över disk:
•Slang, kopplingar och adapters.
•Snabbkopplingar inkl. marknadens bredaste utbud av Multifaster-kopplingar.
•Tillbehör såsom manometrar, slangskydd m.m.
•Sunfab lastbilspumpar inkl. tillbehör
•Kugghjulspumpar och kugghjulsmotorer inkl tillbehör.
•Tryck- och flödesventiler, väljarventiler, riktningsventiler och tillbehör till dessa.

För mer information kontakta Peter Ternerot, AMAB Hydraul AB

040-615 50 10, peter.ternerot@amabhydraul.se

Visa alla nyheter