Begagnat lastbilssläp blir som nytt hos oss på Berg Kapell

Begagnat lastbilssläp blir som nytt hos oss på Berg Kapell

03 maj 2017

Berg Kapell har slagit sig in på ett nytt marknadsområde. Genom att köpa begagnade lastbilssläp och byta ut sidorna till deras egna kapellskåp. Slutresultatet innebär en ny- gammalvagn, till en bråkdel av vad priset på ett helt nytt släp skulle ha kostat åkeriet.

Inom åkeribranschen förkommer det ofta att de lite äldre vagnarna som fortfarande har många mil kvar att rulla blir skrotade. Det är ett problem som vi på Berg Kapell har bestämt oss för att åtgärda.

Idéen fick vi efter att ha byggt om ett 20-tal vagnar åt Sandahls Good & Parcel.

Idag har vi på Berg Kapell kontakt med ett par välkända leverantörer inom lastbilsbranschen för att försäkra oss om att vagnarna vi bygger på är av hög kvalité.

"Vårat mål är att hjälpa alla stora och små åkerier att förse sin verksamhet samt personal med en smidig och mycket prisvärd vagn." -David Overall, VD.

Det finns idag inga andra alternativ än att antingen köpa en ny- eller gammal vagn. Berg Kapell ser detta som en chans att ge åkerierna ett till alternativ - att köpa en ny -gammalvagn.

"Eftersom att vi själva bygger dörrsystemet, sesamtaket och gardinsidan så går det att bestämma vagnens inlastningshöjd, dukarnas färg och reklam så att det passar åkeriets verksamhet", avslutar VD David Overall

Visa alla nyheter