Besöksrekord på Maskiniadagarna 2017

Glada besökare som äter och samtalar under det öppna huset. Case nya utställningshall.. Atlas Copco

Besöksrekord på Maskiniadagarna 2017

28 november 2017

Maskiniadagarna 2017 anordnades 10:e och 11:e november på Maskinias huvudkontor i Linköping. Besökarna, som kom från hela Sverige, fick se och prova nya modeller från både CASE och DOOSAN samt hydraulhammare och redskap från Atlas Copco. Dagarna blev mycket lyckade tyckte besökare, utställare och personalen på Maskinia och det hela slutade med besöksrekord!

Nyheter
Maskinia har anordnat Maskiniadagarna på sin anläggning under ett flertal år nu och höstvisningen 2017 var inget undantag. Besökarna kunde fritt vandra omkring på gården för att se och provköra både nya och begagnade maskiner.
Ett flertal maskiner ur Case nya G-serie av hjullastare fanns på plats under visningen och var tillgängliga för provkörning, den nya lastarna väckte stort intresse då de har en ännu mer utvecklad drivlina, komforthytt med utomordentlig sikt samt att motorn är ännu mer bränslesnål och effektiv än tidigare. Även Case populära Skidsteers samt D-serien av bandgrävare fanns tillgängliga för besökarna.
På Doosan sidan fanns både bandgrävare och hjulgrävare på plats ur 5-serien. Denna serie uppfyller Steg IV-kraven, utan dieselpartikelfilter, har ny hydraulik som ger högre produktivitet och en ökad komfort. Doosans minsta maskiner, såsom nyheten DX10z samt DX19, fanns även på plats för intresserade besökare.


Besöksrekord
Årets höstvisning visades också bli den mest besökta visningen i Maskinias historia! Cirka 500 besökare kom till visningen under de två dagarna vilket är det högsta antalet någonsin.
-Att Maskinia på två dagar får över 500 besökare visar att detta är ett populärt och uppskattat evenemang för våra nuvarande och blivande kunder, säger Maskinias marknadsansvarige Daniel Gustavsson.


Invigning av nya lokaler
En annan nyhet på höstens visning var att Maskinia nu öppnade upp sina nya utställningshallar. Det är två hallar som under sommaren har byggts upp för att användas som showroom för Doosan respektive Case, premiärvisades under det öppna huset. I de nya hallarna kan besökarna beskåda maskinerna inomhus, vila upp sig i loungemiljö och ta en fika.


Leverantörer på plats
Ett flertal av Maskinias leverantörer fanns även på plats och ställde ut i egna montrar i utställningshallen under visningsdagarna och intresserade kunder hade möjligheten att få svar på sina frågor om tillbehör och utrustning.
-Vi är mycket nöjda med Maskiniadagarna i år, avslutar Marknadsansvarige Daniel Gustavsson, att bjuda in kunderna till en sådan här aktivitet skapar en närhet mellan Maskinia och kunden. Här kan kunden titta på våra nya maskiner, lokaler och verkstad i sin egen takt och vår personal finns på plats för frågor.

Visa alla nyheter