Best utökar ytterligare

Best utökar ytterligare

05 april 2017

Bud- och transportföretaget Best Transport etablerar sig nu i Jönköping genom ett djupt samarbete med Granshults Bud & Transport. Franchiseavtalet innebär att Bests nätverk utökas ytterligare samtidigt som företagen i Jönköping får avsevärt bättre service.

”Jönköpings geografiska läge knyter ihop storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö på ett mycket bra sätt, nu kan vi erbjuda våra kunder effektiva logistiklösningar med Jönköping som nav för södra Sverige” säger Peter Lennartsson, Bests VD.

Granshults Bud & Transport är ett etablerat transportföretag med hög kundservice och kvalitet som främsta ledord. Dagligen utförs bud- och distributionstransporter åt stora som små kunder i Jönköping. Alla kunder kommer nu att kunna erbjudas större möjligheter, genom tillgång till Bests breda tjänsteutbud, väl inarbetad infrastruktur samt satsningar inom teknik och miljö.

”Efter knappt trettio år i transportbranschen väljer Jag att ansluta mig till ett starkt varumärke genom ett franchiseavtal med Best Transport.

När jag såg Best Transports strategi och deras tekniska plattform blev jag djupt imponerad. Bortsett från självklara synergier och stordriftsfördelar kan vi nu i ännu större utsträckning möta våra kunders totala transportbehov lokalt och regionalt. Vårt geografiska läge i Vätterbygden tror jag kommer komma nya som gamla kunder till stor nytta” säger Anders Åberg, ägare till Granshults Bud & Transport.

Best är ett av Sveriges ledande bud- och transportföretag med anor från 1970-talet och har sedan länge drivit på utvecklingen i branschen. Etableringen i Jönköping med Granshults Bud & Transport som franchisetagare kommer stärka vår vidare satsning med att bli Sveriges ledande bud- och transportpartner. Transporter som bokas med Best klimatkompenseras till 100 %.

Mer information
•Peter Lennartsson, VD Best Transport AB: 076-107 19 00, peter.lennartsson@besttransport.se
•Anders Åberg, VD Granshults Bud & Transport: 036-100036 anders.aberg@besttransport.se

Visa alla nyheter