Classic reservdelar – Swecon breddar sortimentet till äldre Volvo entreprenadmaskiner

Classic reservdelar – Swecon breddar sortimentet till äldre Volvo entreprenadmaskiner

26 oktober 2018

Med Volvo originaldelar får våra kunder högsta kvalitet och en garanterad prestanda för sina Volvomaskiner. Swecon utökar reservdelssortiment Classic med en större mängd artiklar för att göra ägandet av en äldre Volvo anläggningsmaskin mer lönsamt.

Classic erbjudandet gäller original reservdelar till Volvo entreprenadmaskiner från årsmodell 2012 och äldre. Volvos originaldelar ger ökad trygghet och köparen vet att reservdelen passar maskinen perfekt. Bara med Volvo originaldelar kan våra kunder lita på att Volvos välkända kvalitet och tillförlitlighet bibehålls i maskinen. Classic reservdelar är mycket prisvärda och två års reservdelsgaranti ingår.

– Jag hoppas ägare till äldre Volvomaskiner uppskattar vår satsning på Classic reservdelar i Sverige. Classic är Volvo originaldelar med två års garanti som ingår direkt vid köpet. Att använda reservdelar från Classic-sortimentet gör att äldre maskiner kan fortsätta att prestera det maskinen är byggd för även högre upp i timantalen. Dessutom med garantier som ger kunden ökad trygghet, säger Martin Nyrén, Produktägare på Swecon Anläggningsmaskiner.

Ägare till Volvo entreprenadmaskiner har tillgång till Swecons reservdelssäljare på samtliga 21 anläggningar runt om i Sverige. Reservdelssäljarna är experter på att hitta rätt reservdelslösningar till Volvo hjullastare, dumprar, grävmaskiner, tipptruckar och väganläggningsmaskiner.

För mer info:

Visa alla nyheter