DAF dubbel vinnare vid Commercial Fleet Awards

DAF Trucks och nya DAF LF tog emot Commercial Fleet Awards. Vänster till höger; Phil Moon DAF Trucks Marketing Manager, John Mabey PACCAR Financial, Adam Bates DAF Trucks UK Fleet Parts Sales Manager, Ian Grant DAF Trucks Fleet Sales Director.

DAF dubbel vinnare vid Commercial Fleet Awards

12 december 2017

DAF Trucks vann två av de tyngsta priserna när en jury och läsarna av den internationella tidskriften Commercial Fleet Magazine höll sin årliga gala i början av december.

DAF tilldelades”Truck Fleet Manufacturer of the Year” samtidigt som den nya LF-serien vann utmärkelsen ”Commercial Fleet Truck of the Year”.

– Vi belönades både för våra lastbilar och för vår service. Och för oss är det förstås ett betyg på det förträffliga arbete DAF lägger ner i Europa, säger Mattias Nilsson, vd för Nordic Truck Center.

I juryns motivering står bland annat att "DAF fortsätter att vara innovativa, och alla nya lastbilar är utvecklade för att ge den lägsta totala ägandekostnaden genom utmärkt bränsleekonomi, större lastutrymme, längre serviceintervaller, högsta tillförlitlighet och en högkvalitativ körupplevelse.”

– Utmärkelserna är ett viktigt erkännande av ledande branschmänniskor och läsare av Commercial Fleet Magazine, som har en grundlig förståelse för industrins behov. Det är dessutom tredje året i rad vi får de här priserna vilket känns fantastiskt, säger Mattias Nilsson.

För mer information, kontakta

Mattias Nilsson, 070-742 28 71, Mattias.Nilsson@nordictruckcenter.se

 

Visa alla nyheter