DAF presenterar en limiterad ”90th Anniversary Edition” av Nya XF

DAF Trucks 90th Anniversary Edition

DAF presenterar en limiterad ”90th Anniversary Edition” av Nya XF

08 februari 2018

För 90 år sedan la Hub van Doorne grunden för DAF - nu en av Europas största lastbilstillverkare. Jubileumsutgåvan erbjuds med den 12,6 kvm stora Super Space Cab och med PACCARs största MX13-motor på 530 hästkrafter.

Jubileumsutgåvan är begränsad till endast 250 fordon där varje fordon kommer med ett unikt nummer som är synligt både i den inuti hytten och i den upplysta DAF loggan som kan ses när dörren öppnas.

Slående Exteriör och Högkvalitativa tillvalDen begränsade upplagan finns i tre färger; ”Anniversary Black”, ”Rouge Flamme” och ”Jamaica Blue”. En handgjord version av DAFs berömda historiska logotyp är monterad ovanför grillen på fronten av lastbilen, samt på baksidan av hytten.

Jubileumsutgåvan kommer fullt utrustad exempelvis en luftupphängd Super Space Cab, LED-strålkastare och Alcoa aluminiumhjul för att nämna några.

Unikt interiörInredningen är med med cognacsbruna lädersäten, läderarmstöd och en läderratt. Till det kommer även Klimatkontroll, takmonterad parkeringskylare, TruckPhone, mikrovågsugn, DAFs kända kylskåp och DAF Night Lock som ingår i alla versioner.

GåvaVarje utgåva kommer med ett exklusivt gåvopaket. Gåvan innehåller en läderväska, en elegant jacka med läderdetaljer, en DAF Waterman-penna i skräddarsydd läderlåda, en plånbok samt en 90-årsjubileumsupplaga som undertecknats av DAFs designer Bart van Lotringen.

Hub van Doorne

"Under utvecklingen av sina lastbilar fokuserade Hub van Doorne på teknik, funktionalitet och förarkomfort", säger Preston Feight, President of DAF. "Denna unika utgåva visar respekt för grundaren av vårt framgångsrika företag."

Visa alla nyheter