DAF:s nya XF-serie utsedd till ”Top Truck Slovakia 2018”

Åkare och lastbilsförare i Slovakien har utsett den nya DAF XF till TOP TRUCK 2018. Valet är ett initiativ från den ledande lastbils- och transporttidningen Transport a Logistika  

DAF:s nya XF-serie utsedd till ”Top Truck Slovakia 2018”

02 augusti 2018

Den nya DAF XF har utsetts till Truck of the Year för fjärde gången. Åkare och lastbilsförare i Slovakien har gemensamt röstat fram DAF:s fantastiska lastbil för fjärrtransporter som deras TOP TRUCK 2018. Utmärkelsen är ett initiativ från den ledande slovakiska tidningen Transport a Logistika. Läsarna hyllar nya XF för dess avancerade teknik, låga driftkostnader och förstklassiga förarkomfort.

 

Erkännandet från tidningen Transport a Logistika kommer efter nya XF:s senaste framgångar, bl.a. International Truck of the Year 2018 och de nationella priserna Truck of the Year i Polen och Slovenien.

"Tillhör eliten"

Den nya DAF XF tilldelades utmärkelsen TOP TRUCK 2018 för sin "utmärkta driftseffektivitet, drivlina med innovativ teknik och maximala förarkomfort", sade Viliam Bujna, VD för LUXUR Media och utgivare av Transport a Logistika. “Den nya XF från DAF är den bästa.”

"Bevisade minimala driftkostnader"
Viliam Bujna tillade: "Våra läsare säger att komforten i XF är oöverträffad i branschen. Inuti hytten är det extremt tyst och utrymmet är utmärkt. Användning av ny teknik och den perfekta anpassningen av PACCAR MX-motorerna, den automatiska TraXon-transmissionen och de nya bakaxlarna för exceptionellt låga motorvarvtal, ger minimala driftkostnader och utmärkta köregenskaper."

 

Stort erkännande
"Vi uppskattar utmärkelsen TOP TRUCK 2018 eftersom det är resultatet av ett viktigt slovakiskt val", sade Harry Wolters, europeisk försäljningschef och ledamot i DAF Trucks-styrelsen. "Eftersom väljarna är allt från vagnparksägare och lastbilsförare till personer som arbetar inom transport- och logistikbranschen varje dag, så vet de vad som gör en lastbil enastående."

Visa alla nyheter