Doosan i Finland väljer Engcon

Doosan i Finland väljer Engcon

21 mars 2016

RealMachinery som representerar Doosan i Finland introducerade i början av året ett nytt leasingkoncept. En välutrustad maskin samt service och försäkringar erbjuds som ett paket med fast pris upp till 8 000 timmar och fem år.

RealMachinery-paketet innehåller, förutom centralsmörjning, värmare, med mera, Engcons tiltrotator. Målet är att erbjuda leasingkunderna ett färdigt och genomarbetat maskinkoncept till ett fast pris.

RealMachinery har bestämt sig för att använda Engcons tiltrotatorer med DC2-styrsystem samt MIG2 joysticks på sina leasingmaskiner, eftersom de är välkända produkter i Finland där många maskinförare har goda erfarenheter av dessa produkter.

RealMachinerys verkställande direktör Mikko Uusi-Marttila konstaterar att det nya leasingkonceptet är en innovation på marknaden. – Den ekonomiska situationen och konkurrenssituationen är svår just nu, man måste syna kostnaderna för entreprenadarbete allt noggrannare.

Därför måste kunder som funderar på kostnadsstrukturen känna till kostnaderna på förhand. Kostnaderna för maskinen måste sänkas och kostnadseffektiviteten förbättras. Vi debiterar ingen handpenning eller slutavgift för våra leasingmaskiner. Vi har utrustat våra maskiner med tanke på kostnadseffektiviteten, så att kunderna kan koncentera sig på själva arbetet.

– Vårt nya utrustnings- och finansieringspaket innebär att leasingkunden får en maskin av oss med villkor som inte tidigare varit tillgängliga i Finland. Kunden får en ny maskin som är färdigutrustad och testad. Detta är leasingpaketet för entreprenörer som vill veta vad de får. avslutar Mikko Uusi-Marttila.

© Tidningen INSIKT 2016.

Visa alla nyheter