Erik Molin - ny fabrikschef på Huddig AB

Erik Molin - ny fabrikschef på Huddig AB

06 december 2017

Måndagen den 4 december tillträdde Erik Molin som ny fabrikschef på Huddig AB i Hudiksvall. Erik kommer närmast från en tjänst som platschef och marknadsansvarig på Iggesund Forest där han bedrivit ett framgångsrikt arbete under många år. Med sin gedigna bakgrund inom produktion och drygt tio år som ledare kommer Erik att få en viktig roll i Huddigs framtida utveckling.

Eriks yrkesbana inom tillverkande industri inleddes på Ericsson i Hudiksvall för närmare 25 år sedan. Han började som industritekniker och gick därefter vidare till produktionstekniker och flödesledare. De sista åren på företaget var han logistikchef. Nu senast kommer Erik från tjänsten som platschef och marknadsansvarig på Iggesund Forest, ett företag som tillverkar svärd till mekanisk skogsavverkning.

I rollen som fabrikschef på Huddig AB kommer Erik att ha det övergripande ansvaret för företagets produktion, inköp, produktionsteknik och projektkontor.

- Min förhoppning är att vara en lyhörd och närvarande chef och tillföra ett ledarskap som motiverar och svetsar samman medarbetarna ännu mer. Min ledarstil i kombination med ett genuint intresse för teknik och lång erfarenhet inom produktion hoppas jag gör mig till rätt man för jobbet, säger Erik Molin.

- En produktionsapparat i toppklass är helt avgörande för att vi på Huddig ska befästa vår ledande position på marknaden och dessutom kunna gå in på nya marknader. I det arbetet kommer Erik vara en nyckelspelare, säger Lars Lindahl, VD på Huddig AB. Förutom att Erik är en erfaren och kunnig person är jag övertygad om att han kommer att komplettera oss i Huddigs ledning på ett bra sätt. Vi hälsar Erik varmt välkommen till Huddig!


Kontaktpersoner:

Lars Lindahl
VD
070-600 44 41
lars.lindahl@huddig.se

Visa alla nyheter