Erik Svanäng ny arbetschef i Svevia

Erik Svanäng har utsetts till arbetschef för Linköping i division Anläggning, Svevia

Erik Svanäng ny arbetschef i Svevia

05 april 2017

Erik Svanäng har utsetts till arbetschef för Linköping i division Anläggning, Svevia. Han tillträder sin nya tjänst den 1 maj, 2017.

– Eriks ledarskap, styrka i att bygga team och vilja att utvecklas och lära sig är en tillgång och framgångsfaktor för Svevia. Det är också extra roligt att division Anläggning nu har utvecklat sin första trainee att ta ansvaret som arbetschef, säger Jens Andreasson, regionchef Sydväst på division Anläggning, Svevia.

Erik Svanäng kom till Svevia 2012 som trainee och har tidigare varit entreprenadingenjör, projektingenjör och nu senast projektchef inom Svevias arbetschefsområde Anläggning Linköping.

– Jag ser fram emot att ta ansvaret som arbetschef på arbetschefsområde Anläggning Linköping. Vi är en mycket kompetent grupp som kompletterar varandra väl. Tillsammans har vi den uthållighet och teamkänsla som krävs för att utvecklas och nå våra mål både som individer och grupp. Jag är väldigt motiverad och förväntansfull och ser fram emot en rolig resa, säger Erik Svanäng.


För ytterligare information kontakta
Jens Andreasson, regionchef Sydväst, division Anläggning, Svevia. Tfn: 072 502 65 12

Visa alla nyheter