FH16-klubben tappar inte greppet – nytt deltagarrekord på årsmöte

FH16-klubbens årsmöte lockade rekordmånga. Inte mindre än 166 medlemmar kom till Volvo Trucks Experience i Göteborg för att vara med.

FH16-klubben tappar inte greppet – nytt deltagarrekord på årsmöte

28 november 2017

FH16-klubbens årsmöte på Volvo Trucks Experience Center, VTEX, den 24 november lockade inte mindre än 166 deltagare och bjöd på nyheter. - Kul att vi blev så många, det visar att klubben har en viktig funktion och skapar mervärde för medlemmarna, summerar omvalde ordförande Boije Overbrink.

Deltagarna bjöds som vanligt på ett späckat program under årsmötet VTEX i Göteborg och det var en nöjd ordförande som kunde summera verksamhetsåret 2016:
- De senaste åren har vi jobbat hårt på att rekrytera nya medlemmar och yngre medlemmar. Det är ett arbete som också gett resultat. Nu kan vi se att medlemstalet blivit stabilare mellan åren och i dagsläget har vi 542 medlemmar, fortsätter Boije Ovebrink.
Årsmötet inleddes av Stefan Strand, vd Volvo Lastvagnar Sverige, som hälsade FH16-klubbens medlemmar välkomna och poängterade att klubbens medlemmar är goda Volvo-ambassadörer.
Efter lång och trogen tjänst avgick Jan-Christer Nilsson, Inge Hellgren och Marcus Olsson (Volvos representant) ur styrelsen.

Efter årsmötet har FH16-klubben följande styrelse:
• Ordförande: Boije Ovebrink.
• Styrelseledamöter (ledamöter med ett år kvar i styrelsen): Joakim Lindqvist, Thomas Englund, Magnus Enochsson, Thomas Ekstrand och Lars Ekstrand.
• Omval: Ulf Jacobsson, Berth Johansson och Ann-Marie Hall Troedsson.
• Nyval: Jerry Gustavsson, Servicechef hos Finnveden Lastvagnar i Växjö och Andreas Neve, säljare på Volvo Truck Center i Bäckebol, Volvos representant i styrelsen, nyval: Christian Svedman, Region Chef i Norr Volvo Lastvagnar Sverige.
• Adjungerad sekreterare Majken Ovebrink.
En nyhet som presenterades under årsmötet det nya klubbmärket, som har ritats av Nigel Atterbury, Senior Graphic Designer Volvo Product Design, och grafiska formgivaren Gavin Smart. På årsmötet berättade Gavin Smart om deras tankar.
- Med det nya klubbmärket vill vi förtydliga FH16 och skapa en tidlösare design.

Visa alla nyheter