Hiab ger utökad garanti för alla HIAB-styckegodskranar

Hiab ger utökad garanti för alla HIAB-styckegodskranar

10 oktober 2016

Hiab, som är en del av Cargotec, har beslutat införa en utökad garanti som täcker samtliga HIAB- styckegodskranar.

Garantin gäller för alla styckegodskranar som levereras från och med den 1 oktober 2016. Hiab erbjuder kunderna fem års garanti på strukturella komponenter samt en allmän garanti på två år. Den utökade garantin tillkännagavs först i samband med IAA-mässan i Hannover, Tyskland.
 
"Hiab handlar om prestanda. Kombinationen av kontroll, säkerhet och tillförlitlighet är unik i branschen. Med den utökade garantin vill vi visa våra kunder att när de investerar i en HIAB-kran får de alltid bästa möjliga prestanda i utrustningen", säger Joakim Andersson, Senior Vice President, Loader Cranes, Hiab.
 
"Kvalitet och säkerhet är Hiabs högsta prioriteter inom produktutveckling, produktion och service. Kvaliteten på HIAB:s kranar ligger på en så hög nivå att vi beslutade oss för att utöka vår garanti. Detta är ett medvetet steg för att minska affärsrisken för våra kunder och samtidigt stärka vår kontinuerliga förbättringscykel. Vi vill att våra kunder ska förbli konkurrenskraftiga med våra produkter och vi vill hjälpa dem att driva sin verksamhet effektivare och utan några problem", säger Tobias Bunne, Quality & Product Support Director, Hiab.
 

Visa alla nyheter