Invigning Söderberg & Haak Hörby

Invigning Söderberg & Haak Hörby

12 december 2017

Den 13 december öppnar Söderberg & Haak upp portarna till en ny anläggning i Hörby, i höjd med Västerstad. I samband med det vill vi hälsa gamla, som nya kunder, välkommen till vår invigning mellan klockan 12.00-21.00.

Söderberg & Haak Syd AB, med bas i Ystad, är glada att öppna upp sin nya anläggning i Hörby, som knyts till Ystadsanläggningen. Hörbyanläggningen består av verkstad, maskin- och reservdelsförsäljning. Fem personer bemannar anläggningen, som kommer vara i full drift från och med invigningen den 13 december.

I början av året slöts ett avtal att förvärva den fastighet som verksamheten nu huserar i. Det har genomförts en del ombyggnationer och anpassningar, för att möta våra egna och kunders behov. Bl.a. har man byggt nytt personalutrymme med kontor och renoverat verkstaden, berättar platschef Alexander Andersson.

I Hörbyområdet finns en stark tradition med varumärket Deutz-Fahr, och även med Amazone, Dal-Bo och Krone. Många kunder har länge efterfrågat och önskat närhet till service, vilket vi nu kommer att täcka upp för.

Välkommen på visning mellan kl 12.00-21.00. Adress: Västerstad 9002, 242 97 Hörby

För ytterligare information, kontakta:
Alexander Andersson, Platschef Söderberg & Haak Syd AB, 0411-562704
Erik Thuring, Marknadschef Söderberg & Haak Maskin AB, 046-259210

Visa alla nyheter