Kompakt vattentät 4G-antenn

Kompakt vattentät 4G-antenn

19 oktober 2017

GKA01 är en antenn avsedd för snabb och enkel montering på fordon, på maskiner och andra ställen där det finns ett behov av en kompakt antenn som är vädertålig.

GKA01 är en multibandsantenn utformad för att komplettera 4G och LTE routrar, modem och gateways i fasta och mobila applikationer, antennen uppfyller IP67 och har en mycket låg monteringsprofil.

Antennens robusta slitstarka och skyddande yttre ger en diskret lösning och en antenn perfekt för montering på fordonsfönster, instrumentpaneler, varuautomater eller digitala ljusskyltar. Antennen kan enkelt monteras på fönster, apparatskåp, på instrumentbrädan eller på andra ytor som inte är av metall.

Antennen är uppbyggd av ett kretskort som är överdraget av ett slitstarkt och robust plastmaterial. Antennen GKA01 har två antennelement med MIMO-funktion för att fungera perfekt även i applikationer som kräver högre hastigheter över LTE- eller 4G. Antennen kan monteras med buntband, dubbelhäftande tejp eller skruvas fast. Den kompakta kretskortsantennen levereras med två stycken RG174-kablar med SMA-hane kontakt och 1 meter kabel.

Visa alla nyheter