Kramp och Maskin Öst satsar på butik i Kalmar

Den 14 november invigs shop-in-shop konceptet Powered by Kramp hos Maskin Öst i Kalmar. Butiken kommer renoveras och fyllas på med sortiment av reservdelar och tillbehör till lantbruk, entreprenad, skog och trädgård.  

Kramp och Maskin Öst satsar på butik i Kalmar

02 oktober 2019

Etableringen av Powered by Kramp fortsätter på den svenska marknaden. Den 14 november invigs shop-in-shop konceptet hos Maskin Öst i Kalmar. Butiken kommer renoveras och fyllas på med ett sortiment av reservdelar och tillbehör till lantbruk, entreprenad, skog och trädgård.

När butiken hos Maskin Öst återinvigs den 14 november kommer hyllorna ha fyllts på med ett sortiment som blir ännu mer tilltalande för professionella lantbrukare, fritidsbönder, entreprenadarbetare, skogsarbetare och villaägare. Exempelvis kommer det finnas reservdelar och tillbehör till traktorer, slitdelar till vallproduktion och jordbearbetning, stängsel till djurhållning och tillbehör till skogsbruket.

Jörgen Bogren, VD för Maskin Öst, berättar mer om planerna:

”Hela butiken byggs om för att anpassas efter det nya sortimentet som riktar sig till kunder inom lantbruk, entreprenad, skogsvård och villaägare. Bland annat kommer det erbjudas nya produkter till exempel handverktyg och bevattningsprodukter. En större produktportfölj kommer lagerföras vilket skapar en större tillgänglighet och kan ge kunden ett komplettare inköp vid varje besök.”

Maskin Öst, tidigare Söderberg & Haak Kalmar, har under året genomgått en förändring i sin ägarstruktur och är numera en återförsäljare till Söderberg & Haak. Kramp har sedan tidigare en Powered by Kramp-shop-in-shop hos Söderberg & Haak Kvänum i Västra Götaland. Nu står Maskin öst näst på tur för shop-in-shop konceptet.

Torsdagen den 14 november klockan 09–19 återinvigs butiken och då är både befintliga och nya kunder är välkomna. Torsdagen till ära kommer det bjudas på ärtsoppa och fika. En jaktsimulator från Svenska Jägarförbundet kommer finnas på plats där besökarna kan testa att jaga både med kula och hagel.

Powered by Kramp hos Maskin Öst blir Kramps sjätte på den svenska marknaden. Idag finns shop-in-shop konceptet hos Staffare i Skellefteå, Söderberg & Haak i Kvänum, MaskinGruppen och Wallins Traktor i Eslöv, Partium Proffsbutik i Katrineholm och Oljan i Mellerud.

Visa alla nyheter