MAN lanserar fordonsfinansiering under varumärket MAN Financial Services

På bilden syns (f.v.) Mats Hanning Försäljningschef MAN Truck & Bus, Mats Sundqvist Försäljningsansvarig tunga fordon MAN Financial Services, Fabian Knappik, Country Manager MAN Truck & Bus och Ola Petersson, Marknadschef MAN Financial Services

MAN lanserar fordonsfinansiering under varumärket MAN Financial Services

24 maj 2017

Nu utökar MAN Truck & Bus Sverige sitt erbjudande med egen fordonsfinansiering under varumärket MAN Financial Services. En del av Volkswagen Financial Services koncernen. Ytterligare ett steg i att erbjuda kunderna ett ”one-stop-shopping” koncept.

Enkelt och bekvämt för kunden att hantera fordonens finansiering och serviceavtal på en och samma faktura oavsett om man har en eller flera fordon. Säger Mats Hanning, Försäljningschef MAN Truck & Bus Sverige. 

”MAN tar nu nästa viktiga steg i sin satsning på den svenska marknaden” säger Fabian Knappik, Sverigechef MAN Truck & Bus Sverige AB. ”I takt med att intresset för våra produkter ökar och att antalet MAN-kunder i Sverige blir fler är jag glad att vi nu också kan erbjuda starka och flexibla finansieringslösningar”. För kunderna betyder det att de kan fokusera på att utveckla sin egen verksamhet och lönsamhet utan att spendera dyrbar tid på att hitta olika finansieringslösningar”, fortsätter Knappik.

Ytterligare en stor fördel är moderbolaget Volkswagen Financial Services mångåriga erfarenhet från fordonsbranschen vilket betyder att man har en förståelse för och intresse av att hitta synergier. Ett exempel är att MAN Service Partners nu får en möjlighet att finansiera investeringar i specialverktyg och jourbilar hos MAN Financial Services.

MAN Financial Services erbjuder flexibla och attraktiva finansieringsformer anpassat efter kundens verksamhet. Man kan välja mellan Lastbilslån, Finansiell Leasing och Operationell Leasing. Kreditbesked samtidigt som man lägger beställning av lastbilen. Kunden behöver inte ”vänta på banken” eller besöka banken. Vi ordnar finansieringen direkt.

Visa alla nyheter