Manitou går online med lansering av nya maskiner

Det är stora nyheter på gång på www.live.manitou.com onsdag 7 juni.

Manitou går online med lansering av nya maskiner

23 maj 2017

Hela världen kan följa med när den franska teleskoplastare-giganten presenterar två helt nya produkter

Från Stockholm till Singapore och Sarajevo – och resten av jordklotet också. Världens ledande producent av teleskoplastare bjuder in hela världen att vara med samtidigt när två spritt nya produkter avslöjas onsdag 7 juni kl. 19. Det 30 minuter långa eventet sänds 100 procent online med en blandning av presentation och film.
”Det är första gången som en producent av anläggnings- och lantbruksmaskiner presenterar nyheter live för hela världen samtidigt på det här viset. Men det är helt i överensstämmelse med att innovation är en del av Manitous DNA. Därför sker lanseringen av de två nyheterna också på ett nytt och visionärt sätt”, säger Anker B. Lemvig, som är Scantrucks Business Manager Sweden.
”Vi räknar med att riktigt många fackfolk sitter hemma vid skärmarna, på ipad eller smartphone när eventet börjar på live.manitou.com. Här kommer det naturligtvis också efteråt att vara möjligt att se presentationen så många gånger man vill. Scantruck har importerat och varit återförsäljare för Manitou i Danmark sedan 1996, och i Sverige sedan december 2014, men fransmännen lyckas alltid överraska oss med nya grepp. Det här blir spännande att följa. Speciellt eftersom fabriken är mycket hemlighetsfull när det gäller vilka nyheter det rör sig om”, säger Anker B. Lemvig.
Förutom på www.live.manitou.com, kan worldwide-presentationen också följas på www.youtube.com/user/manitouTV.

Visa alla nyheter