Maskinia presenterar ny säljare för Doosan i södra Sverige

Mats Rosdahl framför Doosan DX140LC-5

Maskinia presenterar ny säljare för Doosan i södra Sverige

31 mars 2017

Det är medvind på Maskinia och företaget utvecklar och förstärker nu försäljningsorganisationen i en av sina viktigaste regioner, Skåne och Blekinge, för sina märken Doosan och Atlas Copco.

I Södra Sverige, på Maskinias nya fullservice anläggning med verkstad i Staffanstorp, har en ny Doosan säljare tagit plats, Mats Rosdahl. Han är en lantbrukargrabb som kommer från en tidigare försäljningstjänst inom traktorsegmentet men som nu tagit steget över till entreprenadsidan.
-Jag känner mig stolt att få representera Doosan och Maskinia i södra Sverige. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer tillsammans med nuvarande och framtida ägare av Doosan, svarar Mats på frågan om vad han känner för sin nya tjänst.
Den senaste tiden har det hänt mycket positivt runt märket Doosan, bland annat har man satsat hårt på att effektivisera och stärka upp eftermarknaden, interna och externa verkstäder samt säljpersonal har genomgått produktutbildningar och Doosan har lanserat den nya 5-serien av hjul-, bandgrävare samt hjullastare med många spännande nyheter som mottagits positivt av kunderna.
-Jag har stort förtroende för Mats, han kommer att fortsätta att utveckla Doosan och Maskinia i Skåne och Blekinge. Tack vare vår nya anläggning där vi erbjuder nyförsäljning, reservdelsförsäljning, service och utrustning kan vi erbjuda kunden allt den behöver. Bredden och närheten skapar en trygghet för kunden i affären med Maskinia, avslutar Carl-Johan Sunnerfjord, försäljningschef för Doosan.

Visa alla nyheter