Maskinia stöttar kampen mot Sveriges vanligaste cancersjukdom, auktionerar ut grävmaskin till förmån för Mustaschkampen 2019!

Den unika Doosan DX10 Blue Edition som under november auktioneras ut till förmån för Mustaschkampen 2019

Maskinia stöttar kampen mot Sveriges vanligaste cancersjukdom, auktionerar ut grävmaskin till förmån för Mustaschkampen 2019!

31 oktober 2019

Maskinias sociala engagemang fortsätter! Tillsammans med leverantörer och samarbetspartnern Klaravik, deltar man nu i kampen mot prostatacancer genom att auktionera ut en Doosan DX10z, där hela det vinnande budet går oavkortat till Prostatacancerförbundets insamling Mustaschkampen 2019.

Under Svenska Maskinmässan 2018 auktionerade Maskinia ut den unika Doosan DX140W-5 Black Edition vilket inbringade det fantastiska beloppet 762 000 kr som fördelades i tre lika delar mellan de tre organisationerna Bröstcancerförbundet, Prostatacancerförbundet samt Barncancerfonden. Nu fortsätter företaget sitt engagemang i dessa frågor och deltar i Prostatacancerförbundets insamling Mustaschkampen 2019 som pågår under november månad.

Man fortsätter att auktionera ut maskiner och denna gång är det minstingen Doosan DX10z på cirka 1 ton som budgivarna under november månad har möjligheten att ropa hem. Maskinen är folierad i Mustaschkampens blåa färger och är dekorerad med Mustaschkampens- och deltagande företags logotyper. Maskinens nya beteckning är nu Doosan DX10z Blue Edition och är utrustad med tiltmellandel från RF System och skopor från engcon. RF System och engcon, tillsammans med Maskinia och auktionssajten Klaravik är de fyra företag som tillsammans gör detta bidrag möjligt.

Auktionen startar den första november på klaravik.se och pågår till och med fredagen 29:e november, då det vinnande budet klubbas. Utgångspriset är satt till 170 000 kr och hela det totala beloppet kommer att gå till Mustaschkampen 2019.

-– Vi är otroligt glada för att Maskinia tillsammans med partners, återigen ställer upp och stöttar vår kamp mot prostatacancer. Bidraget möjliggör att vi kan bidra ännu mer till forskningen för att förbättra cancervården och på sikt förhoppningsvis lösa prostatacancergåtan. I takt med att prostatacancer, som är Sveriges vanligaste cancerdiagnos, blivit mer känt har forskningen tagit ordentlig fart och mer resurser behövs verkligen, säger Göran Hellberg, generalsekreterare Prostatacancerförbundet.

Möjlighet att beskåda maskinen finns under Maskiniadagarna 2019 i Linköping som pågår 15–16 november. Maskinen kommer att få en central placering under det öppna huset och dra besökarnas blickar till sig!

Länk till auktionen: https://www.klaravik.se/auction/product/gravmaskin-doosan-dx10z-med-tillbehor-valgorenhetsauktions/

För mer info:

Visa alla nyheter