Nilfisks nya multifunktionsmaskin bjuder komfort och kontroll

Nilfisk City Ranger 3570 är gjord för att vara bäst i klassen när det gäller förarens komfort och kontroll.

Nilfisks nya multifunktionsmaskin bjuder komfort och kontroll

04 maj 2017

Långa arbetstider i obekväma förarhytter är ett välkänt scenario för många förare. Med City Ranger 3570 har Nilfisk valt att fundamentalt förändra detta. Ambitionen har varit tydlig: Att tillhandahålla en multifunktionell maskin som ger föraren det bästa i fråga om både komfort och kontroll. Nilfisk visar nya City Ranger 3570 på årets MaskinExpo, den 18-20 maj.

Som globalt ledande leverantör av rengöringsutrustning och redskapsmaskiner har Nilfisk siktat högt i utvecklingen av City Ranger 3570.

– Vi vet att i våra City Rangers är förarnas arbetsplats och förarens välbefinnande avgörande för att effektivisera rengöringen av städer och utomhusanläggningar. Med den nya City Rangern 3570 har vår ambition varit att tillhandahålla en multifunktionell maskin som är bäst i klassen när det gäller både förarens komfort och kontroll, säger Jesper Lund Hansen, chef för FoU Outdoor Division från Nilfisk.

Förbättrad arbetsmiljö
Funktioner som ett helt stötdämpat chassi och lång hjulbas kombinerat med ett luftfjädrat komfortsäte för att minimera vibrationerna i förarkabinen är en av de välkända utmaningarna för förare som spenderar långa arbetstider i hytterna.

– Med vårt nya panoramafönster, inbyggt anti-kollisionsskydd och en joystick integrerad i armstödet som ger föraren en mycket enkel manövrering tätt inpå alla objekt på ett säkert och bekvämt sätt har vi väsentligt förbättrat arbetsmiljön, säkerheten och prestandan.

Intuitiva kontroller nära till hands
City Ranger 3570 är utrustad med en knappsats, vilket gör det enkelt att starta maskinen och övergå till arbetsläge direkt.

Den multifunktionella joysticken kombineras med en adaptiv bildskärm som ger en överblick för föraren och ger en intuitiv förståelse för funktionaliteten hos de olika knapparna beroende på det valda redskapet. Detta gör det möjligt att snabbare och effektivare byta från ett redskap till ett annat

Flexibel året runt-maskin
Det finns nära tio olika redskap utöver de främre borstarna, såsom snöborste, plog, skurdäck, sand och saltspridare som passar City Ranger 3570. Detta möjliggör en flexibel helårsanvändning som ger en snabbare avkastning på investeringen.

Redskap kan bytas på mindre än tio minuter på grund av Nilfisk Outdoor Quickshift™. Varje maskin och förare kan därför enkelt byta mellan arbetsuppgifter under dagen vilket minimerar driftstopp och behov av förarutbildning.

Mer information om nya City Ranger 3750: www.outdoor.nilfisk.com

För mer information, kontakta:
Claes Nilsson
Tel 076-799 13 00
claes.nilsson@nilfisk-outdoor.com
www.outdoor.nilfisk.com

Visa alla nyheter