NORDICC AB lanserar nu ett intressant koncept för trädgårdsanläggare, kommuner, arborister m.m.

NORDICC AB lanserar nu ett intressant koncept för trädgårdsanläggare, kommuner, arborister m.m.

16 augusti 2017

Det bygger på att kombinera 2 nyheter som ingår i NORDICCs utbud, 3,5t Lastväxlarsläp samt flishuggar från FÖRST. Det blir otroligt smidigt att ta sig in på mindre tomter och utrymmen för att forsla bort grenar, träd, buskar och annat.

Flishuggen riktas in så att flisen hamnar i containern. Den som kör lastväxlarsläpet kan då åka och hämta en tom container för att sedan kunna tömma flisen utan avbrott. Det blir betydligt färre transporter vilket både är ekonomiskt samt skonsammare för miljön.
Lastväxlarsläpet har en totalvikt på 3500kg. Beroende på container blir nyttolasten över 2000kg! Det finns en mängd olika flak och container samt lastväxlarramar om man vill bygga något eget. Hydrauliken drivs med batteri, och sköts via radiostyring. Med ett enkelt handgrepp byter man från växel-funktion till tippfunktion, tippvinkeln är hela 50°.
Flishuggarna från FÖRST är kompromisslösa. De är byggda med kvalitet och eftertanke in i minsta detalj. Huggarna finns som trailer eller på band och drivs med motorer från Kubota, det finns även en PTO-driven hugg för traktorer. För de extrema jobben finns den även som en variant där banden är individuellt ställbara på höjden.


Kontakta oss gärna för mer information!
NORDICC AB
0372-129 99
www.nordicc.se

Visa alla nyheter