Nu går Gruse Maskin & Teknik och Avanti Svenska Försäljning ihop!

Efter flera år av samtal och samarbete blir vi nu ett!  

Nu går Gruse Maskin & Teknik och Avanti Svenska Försäljning ihop!

02 oktober 2019

Mats Ahlberg blir VD över det gemensamma bolaget och han säger ”Marknaden förändras och vi med den. Genom denna sammanslagning blir vi större, starkare och bättre i allt vi gör.”

I den nya organisationen kommer Mats, Stefan och Helena Nygren samt all Gruse- och Avantipersonal att samlas i nya lokaler i Draget, Bålsta, med inflyttning 1 november.

För våra kunder innebär detta att de nu får tillgång till ett kraftigt utökat sortiment och ännu bättre service.

GRUSE - Avanti erbjuder våra kunder borrutrustning och maskiner för alla typer av borrning; brunns-och geoenergiborrning, grundläggning, horisontalborrning, styrd borrning och kärnborrning.

Ringborrkronor, piloter, sänkborrhammare och borrkronor samt allt som hör till. Vi kan även ta fram specialutrustninga om det är vad vår kunds projekt behöver.

Borriggar, kompressorer, pålningsmaskiner, pumpar och mixers med mera inklusive trevliga och kompetenta tekniker i stor ny verkstad och välutrustade servicebussar.

Allt för vatten- och geoenergianläggningar; pumppaket, kollektorer, sprit, samlingsbrunnar, kopplingar och lock. Massor av artiklar på lager - bara att komma och hämta eller ringa oss så packar vi och skickar samma dag.

I allt detta finns också vår fantastiska personalstyrka som varje dag gör sitt yttersta för att serva våra kunder. Vi levererar det du behöver när du behöver det.

Visa alla nyheter