Nu invigs Stavdals nya hyrcenter i Kungsängen

Stavdals nya hyrcenter i Kungsängen invigs den 18 maj.

Nu invigs Stavdals nya hyrcenter i Kungsängen

17 maj 2017

Efterfrågan på hyrmaskiner och byggbodar fortsätter att öka. Nu öppnar Stavdal sitt 19:e hyrcenter, som också blir ett av de största. Den 18 maj invigs det nästan 10 000 kvadratmeter stora hyrcenter i Kungsängen. Anläggningen inrymmer både maskinhall, lagerplats, tvätthall och uthyrning.

- Hit hoppas vi kunna locka lite mindre kunder som egenföretagare eller små bygg- och elfirmor, som smidigt kan åka förbi och hämta maskiner från vår uthyrning. De flesta kunderna räknar vi med kommer från Stockholms norra delar, säger Peter Melin, hyrcenteransvarig för Stavdals nya hyrcenter.

Samtidigt som stort fokus kommer att ligga på de lite mindre kunderna, ska man även fortsätta serva större projekt med uthyrning av byggbodar, hissar, el och maskiner. Därför har man flyttat Stockholms bod- och hissavdelning till Kungsängen.

- Efterfrågan på bodar har varit stor under en längre period. Nu ser vi hur intresset även ökar för stora bodetableringar med invändiga trapphus.

I en stor hall i det nya hyrcentret finns det plats för både uthyrning, uppställning och verkstad för byggbodar, hissar och maskiner. Totalt kommer ca 20 personer att jobba på det nya hyrcentret där allt från handmaskiner och mindre markmaskiner till ställningar, bodar och bygghissar finns för uthyrning.

Invigningen pågår mellan den 18-19 maj och det kommer finnas mat, tävling, utlottning och produktnyheter båda för nya och gamla etablerade kunder.

- Under invigningsdagarna kommer ett par av våra leverantörer finnas på plats och vi har även fixat så vi kan få hit två Pro Mod Dragracing bilar varav en har vunnit flertalet europamästartitlar med Micke Gullqvist bakom ratten, säger Peter Melin.

Visa alla nyheter