Ny generation av populär Wille lanseras på MaskinExpo

Nya Wille 465 ersätter den tidigare så populära Wille 455B. Möt den nya redskapbäraren på MaskinExpo, 18-20 maj.

Ny generation av populär Wille lanseras på MaskinExpo

21 april 2017

Wille 465 tar nu över efter den välkända Wille 455B, som har varit en väldigt uppskattad maskin bland kommuner, bostadsbolag, kyrkor, entreprenörer med flera. Ny miljövänlig teknik och många förbättringar i användarbarhet gör den överlägsen såväl i tätort som på landet. Wille 465 lanseras på årets MaskinExpo, den 18-20 maj, av WilleCenter i Stockholm, Boström Maskin och Miljömaskiner.

Mångsidighet, stor smidighet och utmärkta siktförhållanden är egenskaper som gjort Wille till marknadens mest sålda redskapsbärare för underhålls- och miljövårdsarbeten i tätorter. Andra kännetecken är Willes generellt stora styrka i förhållande till maskinernas vikt. Detta är genomgående för alla fem storlekar, från 2 till 6,5 ton. Kraften kommer väl till pass såväl för att driva redskap med hydraulik som för att utföra transporter av tunga lass.

– Nya Wille 465 kliver in i 3,5-tonsklassen. Maskinens lastavkännande hydraulsystem har en pump med variabelt oljeflöde och proportionell manövrering. Den elektroniska kryp- och gaspedalen underlättar avsevärt arbetet oavsett redskap, säger Michael Bergström på WilleCenter i Stockholm.

Wille 465 är konstruerad utan kompromisser i fråga om stabilitet, komfort och det breda utbudet av arbetsredskap. Tack vare den omkonstruerade hytten är sikten så gott som obehindrad i alla riktningar.

Redskapsbärarna tillverkas av finska Vilakone OY. På den svenska marknaden säljs maskinerna bland annat av företagen som visar Wille 465 i gemensam monter på MaskinExpo: WilleCenter i Stockholm, Boström Maskin och Miljömaskiner.

För mer information, kontakta:
Michael Bergström
WilleCenter i Stockholm AB
Tel 08-795 90 65, 070-879 43 27
michael@willecenter.se
www.willecenter.se

Visa alla nyheter