Ny säljare i Östergötland och Småland för Doosan

David Trygg, ny säljare för Doosan i Östergötland och Småland.

Ny säljare i Östergötland och Småland för Doosan

23 mars 2018

Maskinia växlar upp med David Trygg, ny säljare för Doosan i Östergötland- och Smålandsregionen. Företaget och i synnerhet Doosan har utvecklats starkt de senaste åren och för att möta efterfrågan utökar man nu med mer säljkraft.

På anläggningen i Linköping där Maskinia har sitt ursprung och huvudkontor så har sedan en tid tillbaka David Trygg tagit plats som ny säljare för Doosan i Östergötland och Småland. David är 41 år och bor i Tranås vilket är en bra geografisk utgångspunkt för att ta hand om kunderna i regionen.
-Jag ser fram emot uppgiften att sälja Doosan maskiner i Östergötland och Småland. Det ska bli riktigt kul att få representera en organisation som Maskinia där man hela tiden strävar efter att utvecklas. Sen är det ju ett plus att det är lite av en pojkdröm att få jobba maskiner, säger David Trygg.
David Trygg har stor erfarenhet av entreprenadbranschen genom sina tidigare jobb bland annat har han varit verksam inom försäljning av både grävsystem och fordonskameror till entreprenadmaskiner. Denna erfarenhet gör att han har en grundkunskap om hur branschen fungerar och vad kunderna förväntar sig.
-Jag har stort förtroende för David, han kommer att fortsätta att utveckla Doosan och Maskinia i Östergötland och Småland. Den senaste tiden har det hänt mycket positivt runt märket Doosan, bland annat har vi satsat hårt på att effektivisera och stärka upp eftermarknaden, interna och externa verkstäder samt säljpersonal har genomgått produktutbildningar och Doosan har lanserat den nya 5-serien av hjul-, bandgrävare samt hjullastare med många spännande nyheter som mottagits positivt av kunderna avslutar Carl-Johan Sunnerfjord, försäljningschef för Doosan.

För mer info:

Visa alla nyheter