Ny säljare i Stockholm för CASE

Nya säljaren för CASE, Christer Lindbom.

Ny säljare i Stockholm för CASE

18 augusti 2017

Maskinia växlar upp med Christer Lindbom, ny säljare för CASE i Stockholm- och Uppsalaregionen. Sedan 2012 har Maskinia varit generalagent för CASE och sedan dess har det skapats en stabil plattform.

På anläggningen i Stockholm, Järfälla, där Maskinia startat egen serviceverksamhet har sedan en tid tillbaka Christer Lindbom tagit över försäljningen av Case, Johan Gussing som tidigare var Casesäljare har fått en ny roll inom Maskinia i Stockholm.
-Jag ser fram emot att ta vid efter Johan och ansvara för Case i Stockholm- och Uppsalaregionen. Vi har haft en fin start för Case i regionen sedan vi tog över generalagenturen 2012, nu ska vi vårda och utveckla våra relationer med kunderna ytterligare. Tack vare att vi nu har vår egen service, verkstad och reservdelsförsäljning så är vi ännu starkare på eftermarknad och kan därmed ge en högre servicegrad och trygghet för våra kunder, säger Christer Lindbom.
Genom att förstärka upp på säljsidan och hela tiden jobba mot en bredare och mer effektiv eftermarknad för CASE så kommer Maskinia närmare kunden. Att vara nära kunden innebär att Maskinia kan erbjuda snabba insatser som gör att ett köp av en CASE maskin är ett tryggt köp.
-2016 nådde vi våra högt uppsatta mål och vi är på rätt väg. De fantastiska bandgrävarna i nya D-serien imponerar på kunderna och 2017 ser ut att bli ett intressant år då vi på Case har lanserat både den nya G-serien av hjullastare samt den nya C-serien av mingrävare, avslutar Fredrik Holmquist.

Visa alla nyheter