Nya företag satsar på MaskinExpo

Kompakt mässområde, provkörning i montrarna och nya utställare från Kina och Europa. MaskinExpo är tillbaka.

Nya företag satsar på MaskinExpo

13 mars 2019

Snart två år sedan sist, två månader kvar och nära 200 utställare - det är dags för MaskinExpo 2019.

- 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, berättar mässans marknadschef Carina Tegelberg. Kartan lyser vackert orange av bokade montrar och bland utställarna hittar vi flera nyheter. Vi har till exempel fått två bokningar från Kina, vilket är lite spännande. De kom nästan samtidigt, men oberoende av varandra, så någon måste pratat gott om oss i Mittens Rike.

MaskinExpo 2019 har också nya utställare från Polen, Estland och Italien.

Bland tidigare utställare väljer vissa att spänna musklerna rejält i år. Abandon, som är generalagent för Hidromek i Sverige och säljer bl.a grävmaskiner, hjullastare och väghyvlar, har bokat två stora montrar mitt emot varandra direkt vid entrén. De satsar på MaskinExpo för att visa den nya generationen av Hidromeks maskinprogram och framför allt, för att på allvar ta marknadsandelar från konkurrerande märken.

- Många utställare är glada åt att att MaskinExpo är tillbaka i maj. Framför allt uppskattar de att vi erbjuder dem möjligheten att provköra och demonstrera i montern, att besökarna på MaskinExpo får ”köra ner skopan i backen”. Vi håller med, ju mer aktiva montrar på mässan, desto gladare besökare!

För mer info:

Visa alla nyheter