Praktisk, ekonomisk och transportvänlig dieseltank

MPP – Transporttank gör det enkelt och säkert att transportera diesel

Praktisk, ekonomisk och transportvänlig dieseltank

17 maj 2017

MPP Sverige lanserar just nu sin stora nyhet: MPP – Transporttank (TT100, TT200 & TT300), alltigenom anpassad för den nordiska marknaden. Den nya transporttanken ersätter Transcube Global, som MPP haft i sitt sortiment sedan 2005 och blivit väl känd genom de flesta uthyrningsföretagen.

Med sin smarta design gör MPP – Transporttank det enkelt och säkert att transportera diesel. Den är ergonomisk, enkel att använda och skyddad mot stöld.

Tankens praktiska och portabla utförande gör att den passar alla verksamheter som hanterar diesel, exempelvis byggarbetsplatser, reservkraftaggregat, anläggning/entreprenad och demolering.

Tankens lyftöron är testade och godkända för sin dubbla vikt (fylld). Detta medför genomtänkta fördelar så som lyft med övrig last på tank, säkrare lyft och transport med kran/helikopter. Att ytterligare en full tank, eller annat gods upp till samma vikt, kan placeras ovanpå tanken ger en god transportekonomi.

Takets smarta design ger god vattenavrinning. Tanken är försedd med två tvärgående stålbalkar. Dessa fungerar som bärfundament och som stöd för belastning av skopa, last eller gods. Den vidareutvecklade konstruktionen är baserad på tank-i-sköld-principen. Det innebär att inga synliga möjligheter för bränslestölder föreligger. Med hjälp från en grävmaskins skopa ger det ett fullgott inbrottsskydd.

Tanken har galvaniserade skyddslister runt samtliga kanter samt inåtbockade tanksidor med extra utstickande gaffeltunnlar för att motverka skrap av lack vid lyft med gafflar. Allt för att behålla tankens utseende och skick. Tanklucka i cab-utförande och påfyllnings¬anslutning i 45° för bättre ergonomi och bekvämare arbetssituation.


För mer information, kontakta:
MPP Sverige AB
Tel 0300–52 19 30
kontakt@mpp.se
www.mpp.se

Visa alla nyheter