Proffskläder med nya unika funktioner!

Proffskläder med nya unika funktioner!

10 februari 2017

Nu uppdaterar Husqvarna sitt sortiment av skyddskläder.

Husqvarnas skyddskläder riktar sig både till proffs inom skogsbruk och till andra krävande användare. Nu har samtliga kollektioner uppdaterats med ny design och unika smarta funktioner som gör dem ännu säkrare och skönare att arbeta i.

Största nyheterna kommer inom Technical Extreme, Husqvarnas mest avancerade skyddskläder för yrkesmän – och nu också för yrkeskvinnor. För första gången lanseras Extreme-jackan i en efterlängtad dammodell, unikt designad för kvinnor som behöver bästa tänkbara skyddskläder till en aktiv arbetsdag.

Ännu en revolutionerande nyhet är byxor med Tech-Knee, en ny innovativ knäfunktion som skyddar effektivt utan att påverka rörelsefriheten. Hela knäområdet på framsidan av byxorna har förstärkts med extra sågskyddslager som formats efter knäet för att ge optimalt skydd oavsett arbetsställning. Nya vattenavvisande material både på insidan och utsidan av knäna ger bästa skydd mot väta. Hela Technical Extremekollektionen har även reflexskydd med reflekterande tyger och infällda band.

En annan spännande nyhet är byxan Robust, ett par extra slitstarka midjebyxor i Dyneema®, som är ett av världens starkaste fibermaterial.

För den som behöver skyddskläder med hög komfort, som är lätta att röra sig i, har Technicalkollektionen utvecklats. Plaggen är gjorda i tunna, elastiska tyger med figurnära passform och förböjda knän och armbågar för att bli riktigt följsamma.

Functional- och Classic-sortimenten är för dig som ibland jobbar med skogs- och utomhusarbete. Här lanseras bland annat nya jackor med extra ventilation, fler fickor och bättre skydd för knän och anklar.

Visa alla nyheter