redKnows tecknar nytt avtal med Nordiska motorsportsgrossisten DBC Sweden

redKnows tecknar nytt avtal med Nordiska motorsportsgrossisten DBC Sweden

15 mars 2017

Axtech AB som är tillverkare av redKnows har tecknat ett nytt avtal med motorsportgrossisten DBC-Sweden som är ett av nordens största eftermarknadsföretag inom MC, snöskoter och ATV. De kommer att sälja redKnows Plus GPS-tracker via sina butiker och webbsida med start våren 2017.

”Vi är väldigt glada över att ha tecknat avtalet med DBC”, säger Peter Wedin, försäljningschef på Axtech. ”Redknows Plus GPS-tracker passar väl in i DBCs sortiment eftersom de riktar sig mot ägare av fordon som ligger i riskzonen för stöld. Med en redKnows GPS-tracker får du ett larm om någon flyttar din fyrhjuling, MC eller båt. Därefter kan du enkelt spåra upp den med hjälp av din mobil. Trackern är lätt att installera, uppdaterar sin position automatiskt och fungerar över hela Europa utan extra kostnader. Självklart är det vår egen utveckling och svensk tillverkning”.

Peter Larvia på DBC säger: ”RedKnows är ett etablerat varumärke mot MC och ATV-marknaden sedan flera år och vi ser fram emot att kunna lägga till redKnows Plus i vårt sortiment. Jag hoppas att fler skall inse fördelen med att ha ett spårbart stöldskydd.”

Redknows Plus är en smart GPS-tracker som är uppkopplad på internet och använder samtliga stora operatörers nät för bästa täckning. Den fungerar som ett spårbart stöldskydd, och eftersom enheten uppdaterar sin position automatiskt var 10:e minut, har ägaren också ett smart, enkelt sätt att alltid ha koll på sin egendom via en app.

För mer information kontakta:

Peter Wedin
Axtech AB
tel. 031-558866
peter.wedin@axtech.se

Visa alla nyheter