Reservdelar i tid med Norditek Telematik

Reservdelar i tid med Norditek Telematik

03 mars 2017

Med Norditek Telematik får ni kontroll över drifttimmarna på era maskiner. Ni skapar själva rapporter som man väljer ur menyn. Som exempel på en rapport kan man se när maskinen startades för dagen, hur många timmar den har varit i drift och när den stoppades för dagen.

Väljer ni att låta Norditek sköta servicen på maskinen så kan de oplanerade stoppen reduceras. Genom att minska stilleståndstid bidrar Norditek Telematik till att minska bränslekostnader samt att spara tid och arbete.

Man kan även se var maskinen befinner sig geografiskt. Här kan man också lägga in ett begränsningsområde för maskinen. Rör sig maskinen utanför området skickas då ett meddelande till berörda.

Du begränsas varken av tid, plats eller enhet för att få åtkomst till systemet. Du kan när som helst och var som helst nå systemet med vilken enhet som helst från stationär till bärbar dator, smartphone och surfplatta.

Norditek är det kompletta företaget för krossning, siktning och hantering. Vi tillhandahåller maskiner som återvinner, förädlar och omvandlar material till produkter som är attraktiva och säljbara på marknaden. Genom att använda våra tekniska lösningar i produktionsledet kan en dyr deponering omvandlas till ett kostnadseffektivt kretslopp. Vi blandar egen tillverkning och utveckling med importerade maskiner från USA, Sydafrika, Irland och Tyskland.

Visa alla nyheter