Rockinger – släpvagnskopplingar som tål allt och lite till

Rockinger – släpvagnskopplingar som tål allt och lite till

21 mars 2018

Som ett steg i sin strategi att erbjuda kunden kompletta lösningar för både nybyggnationer och förbättringar av sina tunga fordon lanserar ABKATI nu släpvagnskopplingar från Rockinger.

Rockinger har en gedigen historia med över hundra års erfarenhet av släpvagnskopplingar. Hög kvalitet och säkerhet har varit ledord redan från start varför produkterna är nummer ett på flertalet marknader i Europa. När ABKATI nu tar upp deras lösningar i sortimentet kan vi se fram emot ett riktigt bra alternativ även i Sverige.
Släpvagnskopplingarna är i massivt gjutjärn och tack vare sin konstruktion kombinerat med smarta lösningar för på- och avhängning samt ett genomgående säkerhetstänk i utvecklingen ligger de i topp på marknaden.
- En släpvagnskoppling måste hålla en oerhört hög kvalitet. Förutom att dra stora värden i släpet säkerställer de också att transporten går till på ett säkert sätt för både föraren och medtrafikanterna. Rockingers dragstyrka och slittålighet i kombination med dess pålitliga säkerhetssystem gör att man kan känna sig trygg i alla lägen, säger Rickard Gradin, Key Account Manager ABKATI.

För mer info:

Visa alla nyheter