Skogsmaskinstillverkare öppnar ny serviceverkstad

Skogsmaskinstillverkare öppnar ny serviceverkstad

31 maj 2017

Komatsu Forest har ett brett nätverk av specialiserade servicetekniker utlokaliserade på totalt 26 verkstäder runt om i Sverige. Nu fortsätter företaget att stärka sina positioner, genom att etablera en verkstad i Lenhovda tillsammans med samarbetspartnern Östmek AB.

Efter många år av bra samarbete med samarbetspartnern Östmek AB i Rejmyre väljer nu Komatsu tillsammans med Östmek att ta steget vidare.

En viktig del av Komatsu Forests koncept är att ha en stor serviceorganisation som säkerställer att kunden alltid har nära till trygg och kompetent service. För att ytterligare stärka deras tillgänglighet i södra Sverige öppnar Komatsu en ny verkstad i Lenhovda, där även Öland och Gotland kommer att ingå i serviceområdet.

- Vi vill erbjuda den bästa servicen för våra kunder, därför utökar vi från dropbox till en verkstad i Uppvidinge kommun. Östmek är en servicelämnare som har lång erfarenhet, stor kunskap och är engagerad i våra produkter, säger Ulf Nordström, Eftermarknadschef på Komatsu Forest.

- Vi ser det här som en möjlighet att utvecklas ytterligare och vad passar då bättre än att göra det tillsammans med Komatsu, speciellt när det idag fungerar utmärkt i Rejmyre, säger Anton Göransson, delägare i Östmek AB.

Verkstaden i Lenhovda öppnar den första augusti och i början på september kommer en invigning äga rum.

Visa alla nyheter