Slang för trädgård, bulk och biobränsle

Från översta slangen och ner: Hydroscand Garden, Bulkslang 7 bar, Biobränsleslang, Aircomp Kompressorslang 240˚

Slang för trädgård, bulk och biobränsle

31 maj 2017

Samtidigt som sommaren äntligen är på intågande, kommer nu en rad produktnyheter till Hydroscands butiker. Här presenterar vi några av Hydroscands senaste slangnyheter för trädgård, bulk och biobränsle.

1. Trädgårdsslang Hydroscand Garden

Hydroscand Garden är en mjuk och flexibel trädgårdsslang för bevattning av din trädgård samt för enklare spolning och rengöring. Slangen har en innertub av högklassig PVC och en armering som hindrar den från att vrida sig. Det gör att det blir lättare att rulla upp slangen på slangvinda. Den orangea färgen gör det även enklare för dig att hålla reda på din slang i trädgårdsmiljön.

 

2. Bulkslang 7 bar - för transport av slitande material

En mycket robust och stark bulkslang för transport av slitande material så som cement, sand, grus, djurfoder och granulater. Används i pneumatiska system mellan lastbilar och silos. Utrustad med antistatisk vajer och elektrisk ledande innertub.

3. Biobränsleslang för höga temperaturer

Biobränsleslang för bränslesystem med krav på höga temperaturer och biodiesel. Slangen är brandresistent enligt ISO7840 och ISO15540/15541, samt typgodkänd och M.E.D.-certifierad.

 

4. Aircomp Kompressorslang 240˚ för bulktransport av pulverprodukter

En mycket flexibel och värmetålig kompressorslang för bulktransport av pulverprodukter på lastbilar. Yttertuben är tillverkad av väder- och ozonbeständig EPDM. Innertuben är livsmedelsklassad enligt FDA.

Visa alla nyheter