Starten på en ny era!

Starten på en ny era!

05 januari 2017

Den 1 januari 2017 byter TEREX namn till SCHAEFF.

I juni 2016 blev Terex Construction uppköpta av Yanmar Group som genom detta vill stärka sin position globalt med två starka varumärken: Yanmar samt Terex, som efter den 1 januari 2017 går tillbaka till sitt tidigare namn SCHAEFF.
Yanmar är ett familjeföretag som startades 1912 och har 18000 anställda samt omsätter ca 6.2 biljoner EURO.
Sundahls Maskinaffär AB som idag har importen på Terex har fått fortsatt förtroende att vara importör för Schaeff i Sverige.
”Niklas Loven, Försäljningschef”
”Vi är mycket glada och stolta att de nya ägarna satsar vidare på oss. Vi har haft otroliga försäljningsökningar de senaste två åren och utvecklingen ser ut att hålla i sig. Vi har ett stabilt återförsäljarnät från söder till norr som ser till att hålla våra kunder nöjda.
Vi ser även nya möjligheter med de nya ägarna och enorma kunskapserfarenheter från de båda tillverkarna som nu kommer jobba tillsammans. När det gäller försäljningsorganisationen så blir det två separata, en för respektive varumärke, Yanmar / SCHAEFF
Vi känner alla en nytändning och kommer satsa ännu hårdare framåt, både på SCHAEFF och även ATLAS som vi också har importen på.
Kort sagt, två starka varumärken med en stark organisation och återförsäljare skapar kundtrygghet.

 

Visa alla nyheter