Tidsbesparande presskopplingar för spiralslangar

Hydroscand presenterar lättarbetade presskoppplingar för spiralslangar i 47-serien.

Tidsbesparande presskopplingar för spiralslangar

27 april 2017

Hydroscands nya presskopplingar för spiralslangar i 47-serien bildar ett större och mer flexibelt sortiment med många olika vinkelförhållanden och dropplängder. De tidsbesparande och lättmonterade presskopplingarna presenteras av Hydroscand på årets MaskinExpo, den 18-20 maj 2017.

En stor fördel med Hydroscands kopplingar i 47-serien är att de inte kräver invändig skalning, vilket gör monteringen enklare och sparar tid. Det minskar även behovet av maskiner för montering. Beroende på slangtyp kan kopplingen användas helt skalfritt.

– Genom det bredare sortimentet kan vi enkelt lösa montage med slang och ledningskomponenter på de flesta maskiner. Det gäller även maskiner vars utrymmen och unika lösningar kräver ett kompaktare slangmontage, säger Michael Rudén, försäljningsansvarig högtryck på Hydroscand i Sverige.

I samband med lanseringen av den nya kopplingsserien har Hydroscand även släppt två nya spiralslangar; Deltaflex 4 CT och IsoBar 350 CO Rock, som är helt skalfria med nya kopplingarna i 47-serien.

För mer information, kontakta:
Michael Rudén
Hydroscand
Tel 08–555 990 35
michael.ruden@hydroscand.se
www.hydroscand.se

Visa alla nyheter