TREJON expanderar i Finland

Från Vänster Henrik Johansson - CEO Trejon AB, Vesa Tikka - CEO Turun Konekeskus, Olli Rauhala - Försäljningschef Skog Turun Konekeskus, Anders Vahtola - Försäljningschef Turun Konekeskus, Michael Saure - Exportansvarig Trejon AB

TREJON expanderar i Finland

22 mars 2018

Trejon tillverkar och utvecklar produkter inom entreprenad, skog och lantbruk. Företaget ingår nu ett djupare samarbete i Finland för produktsortimentet Trejon Multiforest. Ett djupare samarbete har knutits mellan Trejon och Turun Konekeskus med huvudkontor i Åbo. Turun Konekeskus och Trejon har sedan tidigare ett samarbete inom Trejon Optimal grönytemaskiner.

Trejon´s maskinutbud passar mycket bra in på vår marknad i Finland, vi har erfarenhet sedan tidigare av Trejons produkter och vi är mycket nöjda med kvaliteten och de tekniska egenskaperna inom Trejon ´s produktprogram. Vi ser en stor potential för Trejon Multiforest i Finland så vi är glada över det fördjupade samarbetet med Trejon – säger Anders Vahtola, Försäljningschef Turun Konekeskus.

Trejon Multiforest erbjuder ett komplett program skogsvagnar och skogskranar såväl till den enskilde användaren till entreprenörer för professionell körning. Skogskranar erbjuds i kranlängder från 3,9 meter upp till 9,0 meters räckvidd. Skogsvagnar finns i flera utföranden från totalvikter 6,5 ton upp till 18 ton.

Turun Konekeskus har ett rikstäckande nät av försäljningsställen i Finland, det gör att vi nu når hela Finland med vårt Skogsprogram Trejon Multiforest – Säger Henrik Johansson, VD Trejon AB. Trejon har samarbetat med Turun Konekeskus under ett antal år och företaget har varje år ökat marknadsandelarna för våra produkter. Turun Konekeskus har ett högt kvalitets tänk och ett gott renommé på sin marknad vi är därför mycket glada att vårt samarbete förstärks ytterligare.

Tack vare samarbetet kommer vår omsättning mer än fördubblas i Finland, avslutar Henrik Johansson.

De första leveranserna av Trejon Multiforest skogsvagnar till Finland är snart klara för leverans. Den första serien är nu inne för slutmontering och därefter slutkontroll innan leverans. Den stora lanseringen av Trejon Multiforest sker i höst under Finlands största skogsmässa i Jämsä, FinnMETKO som går av stapeln mellan den 30/8–1/9, meddelar Michael Saure, Exportansvarig, Trejon AB.

Tillverkningen av Trejon Multiforest sker i egen, fullskalig fabrik som successivt byggts ut och nu sysselsätter 70 talet anställda. I samma anläggning tillverkas även vägunderhållsprogrammet Trejon Optimal.

Idag är Trejon en av de ledande maskinleverantörerna via ett rikstäckande nät av återförsäljare i Sverige och övriga Europa.

För mer info:

Visa alla nyheter