Världspremiär på MaskinExpo för unika redskapsfästet Attach

Redskapsfästet Attach från Fors Industrier ger lastarförsedda maskiner helt ny flexibilitet

Världspremiär på MaskinExpo för unika redskapsfästet Attach

03 maj 2017

En världsnyhet med kraft att förändra vardagen för alla som kör hjullastare, teleskoplastare, grävlastare och lastarförsedda jordbrukstraktorer. Det presenterar Fors Industrier på årets MaskinExpo, som genomförs på Stoxa den 18–20 maj. Då blir det också möjligt att provköra det patenterade och revolutionerande redskapsfästet, som bär namnet Attach.

Attach redskapsfäste är svängbart 90 grader till såväl höger som vänster. Då fästet även är tiltbart under hela rörelsen ger det överlägsen smidighet vid arbeten med exempelvis återfyllnads- och betongskopor.

– Redskapsfästet underlättar även transport av långgods då man kan transportera stolpar, räler med mera längs med hjullastaren, berättar Anders Ljung på Fors Industrier.

Med Attach är det även möjlighet att tippa snö på lastbilsflaket med lastaren parallellt med lastbilen istället för att lastmaskinen blockerar trafiken.

Ett fast plogblad eller sopvals får en helt annan flexibilitet med Attach. Fästet gör det möjligt att vinkla redskapen på alla sätt. Svängfunktionen möjliggör även precisa justeringar då gods hanteras med materialhanteringsarm.

På www.attach.nu finns mer information om det revolutionerande redskapsfästet.

För mer information, kontakta:
Anders Ljung
Fors Industrier AB
Tel 0696–68 10 41, 070–557 00 11
anders.ljung@forsindustrier.se
www.forsindustrier.se
www.attach.nu

Visa alla nyheter